Lidmaatschap

Senioren
Lidmaatschap + A pas = € 45.- ,+ nachtvispas € 10.- = totaal €55,-. Nieuwe leden betalen ook € 45.- ergens anders een A-pas dan kan men het te veel betaalde van de vispas terug vragen via www.vispas.nl .
Lidmaatschap + B pas= € 30.- + nachtvispas €10.-. = totaal €40,- Het is aan te raden geen vispas te bestellen via vispas.nl , alleen via de vereniging.

Jeugd

Jeugd dat voor 1 januari 14 jaar is wordt gratis lid ,wel vergunning afhalen aan de vijver.

Jeugdleden die met twee hengels willen vissen moeten in het bezit zijn van een jeugdvispas en betalen het lidmaatschap van een senioren lid jeugdvispas + lidmaatschap = totaal € 24.50

Lidmaatschap:

Contributie overmaken op rekeningnummer NL90 RABO 013-06-06-413 t.n.v H.S.V de overdrijvers te Luyksgestel met vermelding van naam adres en geboorte datum en emailadres. Daarna wordt de vergunning thuis gestuurd.

Het internationaal bank nr voor Belgie is (IBAN) NL90 RABO 0130606413 BIC RABO NL 2U

De contributie moet voldaan zijn voor 1 juli. Na 1 juli worden de vispassen teruggestuurd .

 

Nieuwe leden kunnen een vergunning aanvragen door overmaking van de contributie op bovenstaand rekening nummer, onder vermelding van naam, adres, geboorte datum en emailadres na ontvangst worden de vergunningen thuis gestuurd.

Dagkaarten bedragen € 4.00 per stuk en zijn enkel tegen contante betaling verkrijgbaar bij:


• Plus supermarkt service balie, Dorpstraat 65,Luyksgestel

• minicamping het Ven, Postelseheideweg 6, Bergeijk

 

Nachtvispas
Alleen voor seniorleden € 10.- , te bestellen via lidmaatschap.

De kleine Vispas
De kleine vispas is alleen te verkrijgen op het postkantoor of op internet te bestellen www.vispas.nl

HSV De Overdrijvers Luijksgestel heeft een reglement opgesteld ten behoeve van het behoud van de visvijver en sportief visgedrag. Leest u deze grondig door alvorens u gaat vissen. U vindt het Algemeen Reglement onder het menu De vereniging/reglement visvijver.

Voor meer informatie:
penningmeester@hsvdeoverdrijvers.nl